hout en papier

Het voetstuk is te bestellen in verschillende soorten hout. De keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Mahonie heeft een klassieke uitstraling en laat de warme kleur van hout zien.
Vindt u een duidelijke houttekening mooi maar liever in een meer grove variant, dan zou noten goed passen. Het geeft het voetstuk een meer stoere uitstraling.
Gaat uw voorkeur uit naar een lichte tint, niet te zwaar maar met een jonge uitstraling, dan adviseer ik een blanke houtsoort en wordt essen aangeboden. Deze laatste houtsoort is iets goedkoper in de prijs maar blijft een luxe houtsoort.


Ziet u graag aanpassingen op het voetstuk om uw Candle Portrait nog meer te personaliseren? Neem hiervoor gerust contact op, dan denk ik graag mee in de mogelijkheden.


natuurproduct

Ieder voetstuk is met de hand gemaakt en bij de uitsneden rekening gehouden met de houttekening. Soms is een stukje knoest zichtbaar, dit is willekeurig in de verkoop en maakt ieder exemplaar uniek. De voetstukken zijn geproduceerd in samenwerking met Amsterdam Furniture Lab.

Zodra het kaarsje niet brandt, is het papier-silhouet de weergave van Candle Portrait. Daarom laat ik u ook graag kiezen tussen papiersoorten. Dit maakt geen verschil in de prijs.
Vindt u dit een lastige opgave dan adviseer ik om te kiezen voor de meest voorkomende keuze; linnenstructuur - crème.

Kiest u voor een natuurlijke uitstraling dan adviseer ik het volledig milieuvriendelijke papier. Dit is vervaardigd van 100% post-consumer recyclede pulp, met kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur.
Houdt u meer van een egaal oppervlak, dan is de linnenstructuur perfect. Deze is te bestellen in drie tinten.