samenwerking

Graag ontmoet ik u tijdens een open atelier of kuntroute waar ik het gedenkteken promoot. Maar u kunt Candle Portrait ook via andere wegen bezichtigen. Zie hieronder een opsomming van online- en offline verkooppunten en contactpersonen in de uitvaart branche door het hele land.

Tussen andere
troostgeschenken

"Een beauty staat te schitteren" in Jade Uitvaartwinkel. Benieuwd of een Candle Portrait echt zo magisch is? Neem dan een kijkje in deze fijne winkel te Hilversum en laat je informeren over mijn gedenkteken en andere bijzondere troostgeschenken.

lichtjes in het
oosten van het land

Onder 'gedenklichtjes' is Candle Portrait geplaatst in de collectie van Uitvaartwinkel Deventer Heel fijn dat ook in het oosten van het land iemand is die alles over het gedenkteken kan vertellen. En bewonder vooral ook de handgemaakte as-producten in deze winkel.

Herinneren met
een portret

Heel fijn om via de inspiratiepagina van Dunweg Uitvaartzorg de juiste mensen te kunnen bereiken. De tekst van Marjori Hong verwoordt de beleving van het kaarsje branden uitstekend!

Dag taboe!
Welkom vernieuwing

Dag taboe! Welkom vernieuwing! Dat vind ik krachtig aan RememberMe.nl Mooi dat Candle Portrait hieraan bij kan dragen. Op de inspiratiepagina is een interview over het verhaal achter Candle Portrait te lezen.

bij verlies
en gemis

Troost.nl is er bij verlies en gemis. Heel fijn dat Candle Portrait wordt aangeboden om te helpen een weg te vinden bij afscheid van een (klein)kind, broer of zusje.

Make
a Memory

Herinnering, troost en hulp, dat is Stichting Make a Memory. Zij fotograferen op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen. Ik geloof echt dat deze blijvende herinnering kan helpen bij de verwerking van het verlies.
Ik ben dan ook erg blij dat ik een Candle Portrait heb mogen maken in samenwerking. Het resultaat is geen portret maar zeker net zo tastbaar en vol van herinneringen.

persoonlijk
en inspirerend

Saskia van Rouwloods is betrokken en denkt mee met de nabestaanden. Zo is Candle Portrait onderdeel van haar inspiratiewaaier als het gaat om herdenken vanuit een beeld. Wat mij ook aanspreekt is het taboe-doorbrekende pakket Tor is dood voor het gezin dat Rouwloods heeft ontwikkeld.

ter kennisgeving
bij nazorg

Boerderij de Hoef; een uitvaartcentrum van vriendelijke mensen op een bijzondere locatie in Utrecht. Vlakbij mijn atelier. Het gedenkteken is niet alleen te zien in het monumentale pand maar wordt ook besproken ter inspiratie bij nazorggesprekken.

met
aandacht

Fijn contact heb ik gelegd met uitvaartondernemer Anneloes Kokshoorn. Zij vertegenwoordigt haar eigen uitvaartonderneming en begeleidt hiervoor mensen door het hele land. Ze is transparant en duidelijk en hartverwarmend in het meedenken. Wellicht komt Anneloes een familie op haar pad tegen waarbij Candle Portrait zou passen. Want het gedenkteken vraagt niet om harde verkoopcijfers maar ik maak een portret met zorg om te troosten. Voor de volle aandacht dus.

Kijkje
in het Atelier

Houd het instargram account in de gaten want soms zijn de deuren van de ateliers open waar ik woon- en werk. Tijdens een Open Dag vertel ik graag over Candle Portrait; het werkproces en zeker ook andere illustraties en producten die ik maak. Alleen en in samenwerking.
Ik hoop u een volgende keer te mogen ontvangen. Tot dan!